HTML

Szerdai elmélkedések

Ez feljegyzések és élet érzések leirata. Ha bárki magára ismer benne, gondoljon rá, hogy az pusztán csak véletlen, de ha valaki tudja, hogy ő a főhőse az írásoknak, akkor az így járt :D A történések 2006-2007 között játszódnak. Elmúltak, de tanulságosak!

Friss topikok

Címkék

Szerdai elmélkedések VII.

2011.09.19. 23:53 beBe


Fura dolog, amin ma reggel gondolkozom! Betegen fekszem ágyamban, mert 39 fokos láz tört rám tegnap, és most újra H. jutott eszembe. Vagyis talán nem pont ő, hanem velem való viselkedése, a múlt érzései. Amikor beteg voltam anno, és ő reggel teát, és enni hozott nekem, majd mikor munkahelyéről minden szünetben felhívott, hogy jól  vagyok e? Annyira tökéletes volt, annyira saját, és annyira megnyugtató. A gondoskodása, a szeretete enyém volt, és sietett haza, mert ott volt neki „Danikája”, akit annyira szeretett. És ma? Ismeretlen vagyok számára, akivel nem érdemes még szót sem váltani. Hogy lehet ez? Hová lett a szeretet, hová lett az érted élek érzés? Elmúlt?

A mai elmélkedés igen komoly, s talán a legsikamlósabb talajra visz engem. A szeretetről, szerelemről kívánok elmélkedni úgy, hogy fogalmam sincs, hol kezdjem. Ez a téma azt hiszem segítségre szorul A Ti segítségetekre, akik olvassátok, és akik érzésekkel és más jellegű tapasztalatokkal esetleg tudtok valami olyat adni, hogy ez a kérdéskör teljes legyen.

A szeretetről már beszéltünk, és érintőlegesen a szerelemről is. A szerelem, és elmúlása viszont nyitott kérdés. Lehet nem fogjuk megfejteni, de próbáljuk meg. Ki volt már szerelmes? És ki volt szerelmes úgy, hogy az elmúlt, de nem jött hírtelen másik szerelem? Mi okozta benned ezt az érzést? Tudsz rá magyarázatot adni? Gondolkozz csak el, pár percben, hogy vajon van e, ami miatt egyszer csak elmúlt?

Sőt, hányan vannak, akik lehet most épp beléd szerelmesek, és neked mégsem indul be a fantáziád irányukba? Miért nem? Nem beszélve arról, hogy aki most azt mondja neked: szeretlek, lehet holnap, mikor ezt olvassa, már nem szeret, és elhagy, anélkül, hogy megtudnád valaha is, miért lett így! Döbbenet, nem?

Van egy-két film: Randiguru, vicces, vagy az S.O.S. szerelem magyar film, de vicces ez is, no ott bárkit el lehet csábítani, mert egy profi cég ezen dolgozik. Vannak alapvető jegyek, amikre apellálva lehet csábítani, érzékekre hatni, stb. Kétség nem fér hozzá, hogy vannak trükkök, amik be is jöhetnek, de azért, hogy ilyen dolgokra támaszkodva bármi is bejönne! Marhaság! Vannak lányok, akik szeretik a romantikát, és vannak, akik ki nem állhatják, vannak, akik a magabiztos pasit, míg megint mások a tutyi-mutyit szeretik és így tovább. Tényleg bárkit el lehetne csábítani? Nem hiszem, de megtartani végképp nagy feladat! Ha már elcsábítod, megismerteted önmagaddal, tudja nem zsákbamacska vagy, lehet mégis elhagy! Miért?

Mi a szerelem? Egy érzés? Egy állapot? Egy viselkedésforma? Mi lehet? Segítsetek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerdaielmelkedesek.blog.hu/api/trackback/id/tr543239860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása